lördag 10 februari 2007

Dejtingsajt för flygande singlar


Tycker du att tiden ombord på flyget kan användas till något roligare än att knapra nötter, läsa eller sova dåligt? Är du singel? Grattis. Nu finns möjligheten att dejta på planet istället. Sajten Airtroductions är en kontaktsajt nischad mot de som ofta reser med flyg. Tyvärr finns den än så länge bara i USA.

Airtroductions fungerar så att medlemmarna först lägger upp sin resplan på sajten och när de därefter bokar biljett på internet, på någon av de större amerikanska nätresebyråerna som Orbitz eller Travelocity, listas andra medlemmar som är inbokade på samma plan. Om någon känns intressant är det bara att ta kontakt och bestämma en dejt.

Naturligtvis kan inte Airtroductions påverka vilka sittplatser medlemmarna får på planet, utan det är upp till medlemmarna själva att byta platser för att få sitta ihop. Kanske lika bra. Om dejten visar sig vara något annat än väntat, är nödutgången nära.

- Det finns många singlar som reser mycket i arbetet och inte har tid att gå på singeltillställningar. Om det här innebär ett nytt sätt att träffas, är det jättebra, säger
Peter Shankman som skapat Airtroductions till ABC News.

Flygbolagen uppges inofficiellt ha sagt att de gillar idén. Allt som gör passagerna på bra humör är bra för kabinpersonalen, låter det.

Undrar hur det låter när de måste börja jaga alla nya medlemmar i tiotusenmetersklubben ut från toaletterna, funderar Strandkrabban.

0 kommentarer:

blogger templates 3 columns | Webtalks